loader image

ÎNSCRIERE EXAMEN DIPLOMĂ 2024

Înscrierea absolvenților la Examenul de finalizare a studiilor universitare de licență, sesiunea iulie 2024, va avea loc în intervalul orar 11:00-14:00, la secretariatul Facultății, pe programe de studii, după cum urmează:

  • TCM – până la data de 3 iulie 2024 (inclusiv)
  • SPD – până la data de 8 iulie 2024 (inclusiv)
  • IS – până la data de 4 iulie 2024 (inclusiv)
  • MFNT – până la data de 4 iulie 2024 (inclusiv)
  • MSHP – până la data de 5 iulie 2024 (inclusiv)
  • IEDM – până la data de 5 iulie 2024 (inclusiv)

ACTE NECESARE

  1. Cererea de înscriere completată și semnată;
  2. Carte de Identitate (copie)/Copie Pașaport – pentru studenții din Republica Moldova;
  3. Raportul de similitudini;
  4. Referatul conducătorului ştiinţific (cuprinde aprecieri asupra conținutului lucrării și propunerea de notare a acesteia);
  5. Rezumatul proiectului de diplomă – printat;
  6. Certificatul de competenţă lingvistică într-o limbă de largă comunicare internaţională, eliberat de către Colectivul de Limbi Străine din cadrul Departamentului de Pregătire a Personalului Didactic al U.T. ”Gh. Asachi” din Iași (dacă absolvenţii au 4 note de promovare la aceeaşi limbă străină) – Certificatele pentru absolvenții 2024 se află la secretariat și vor fi adăugate la celelalte documente în ziua înscrierii;
  7. 2 fotografii – de tip 3/4, color şi de bună calitate, hârtie mată (Fuji, Kodak);
  8. Proiectul de diplomă legat (broșat) – include și rezumatul lucrării, cu Declarația de autenticitate, completată și semnată, inserată la final.

Studenții trebuie să se asigure că titlul proiectului este IDENTIC în toate documentele de înscriere în care este menționat!