loader image

Compania BorgWarner din Iasi deschide anul cu noi oportunități pentru tine. Aplică și tu pentru postul de Engineering Fresh Graduate.

Cum poți aplica?

Email – trimit CV-ul lor pe adresa de email
cariere.iasi@borgwarner.com

Ejobs:
https://www.ejobs.ro/…/engineering-fresh-graduate/1477843

Bestjobs:
https://www.bestjobs.eu/…/engineering-fresh-graduate

Despre programul de Engineering Fresh Graduate.

Engineering Fresh Graduate este un program destinat absolvenților de studii superioare tehnice, în vederea formării ca viitori ingineri. Programul este constituit din 2 etape, pe durata unui an de zile sipresupune participarea la traininguri și desfășurarea de activitățispecifice postului. În funcție de evaluarea si disponibilitatea posturilor, viitorii angajați pot obține un post de inginer permanent in cadrul companiei noastre.

Stiați că:

1/3 ingineri din fabrica BorgWarner este absolvent al acestui program *

Peste 400 de absolvenți angajați în urma parteneriatului cuUniversitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” *

Peste 500 de absolvenți ai programului din 2009

Despre BorgWarnerCompania BorgWarner a finalizat achiziția Delphi Technologies, la începutul lunii octombrie 2020. În urma acestui proces, compania BorgWarner își consolidează gama de produse și tehnologii, devenind un lider în sistemele de propulsie bine poziționat pe piața automotive aflată în continuă transformare.

Fabrica din Iași, Romania este o unitate de producție cu peste 2.000 de angajati, specializată în producția de pompe de înaltă presiune (pentru motoare pe benzină și motorină), precum și injectoare pentru autovehicule si vehicule comerciale. Compania a investit în mod periodic în linii noi de producție cu tehnologie de înaltă precizie, pentru a asigura o gamă competitivă și solidă de produse pentru sistemele de propulsie. Produsele realizate în Iași contribuie la optimizarea performanței motorului, creșterea eficienței vehiculelor, reducerea emisiilor și îmbunătățirea performanței de condus. La momentul actual, produsele fabricate în Iași au fost instalate pe mai mult de 10 milioane de vehicule la nivel mondial.Pentru informații suplimentare vă rugăm să vizitați borgwarner.com.